2023-06-20

Tıp Fakültemiz Dönem I Öğrencimiz Ali Emir HAMİTOĞLU, ‘Uluslararası Cerrahi Derneği Öğrenciler Birliği’ne (IASSS- International Association of Student Surgical Societies) Türkiye Temsilcisi Seçilmiştir.

Dönem I öğrencimiz Ali Emir HAMİTOĞLU, Uluslararası Cerrahi Derneği Öğrenciler Birliği (IASSS- International Association of Student Surgical Societies) Türkiye temsilcisi seçilmiştir. Öğrencimiz, dünya çapında en güçlü öğrenci araştırma organizasyonlarından biri olan OHMO 'da (Oli Health Magazine Organization) yüzlerce aday içerisinden Avrupa Direktörü seçilmiştir. Uluslararası ortaklıklarla yaptığı akademik çalışmalar sonucunda, iki makalesi International Journal of Surgery: Global Health dergisinde yayınlanan öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.