2023-12-25

Sürekli Yenilenme ve Gelişim Programı Kapsamında ’Dünyada ve Türkiye’de Tütün Kontrolü’ Adlı Toplantı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2024-2025 Akademik yılı Sürekli Yenilenme ve Gelişim Programı Kapsamında 'Dünyada ve Türkiye'de Tütün Kontrolü' adlı toplantı 22.12.2023 tarihinde hastanemiz 3. kat konferans salonunda Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gamze VAROL'un modaretörlüğünde, konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Recep Erol SEZER, Prof. Nazmi BİLİR, Prof. Toker ERGÜDER, Uzm. Dr. Nureddin ÖZDENER ve Uzm. Dr. Olga ÖZDENER'in sunumuları ile Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ve  Fakültemiz öğretim üyelerimizin yoğun katılımlarıyla toplantı gerçekleşti. Dekanımız Prof. Erdoğan GÜLTEKİN'in  konuşmacı değerli hocalarımıza teşekkür belgelerini takdim etmesiyle toplantı sona ermiştir.