2022-03-15

Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizin Başarısı

Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalının katılımıyla 10-13 Mart 2022 tarihleri arasında yapılmış olan 7. Ulusal Minimal İnvaziv Ürolojik cerrahi kongresinde ülkemizin farklı bölgelerinden gönderilmiş 122 adet bilimsel çalışma içerisinden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilim Dalı'na ait 2 adet çalışma, kongre en iyi sözel bildiri sıralamasında 2. ve 3. olarak ödül ile onurlandırılmıştır. Emeği geçen öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Cenk Murat YAZICI, Dr.Öğr.Üyesi Hacı Murat AKGÜL, Dr.Öğr. Üyesi Çağrı DOĞAN'ı tebrik eder görevlerinde başarılar dileriz.