Tıp Fakültesi
2023-09-25

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dönem II ve Dönem III Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı



 

Tıp Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, Dönem II ve Dönem III öğrencileri için düzenlenen “Oryantasyon Eğitimi”  04 Eylül 2023 tarihinde Tıp Fakültesi Amfi II - III Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitime, Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Dönem Koordinatörleri Doç. Dr. Bengü ALTUNAN ve Dr. Öğr. Üyesi Murat MENGİ, Fakülte Sekreterimiz Behcet ORHAN, Fakültemizin öğretim üyeleri ile idari personelimiz katıldı.

Oryantasyon eğitiminin açılış konuşmasında Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlıyoruz. Sizleri aramızda görmekten çok mutlu ve heyecanlıyız. Başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennilerinde bulundu.

Öğrenciler tarafından yoğun bir katılım sağlanan Tıp Fakültesi’nin oryantasyon eğitimde Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ile Dönem Koordinatörleri Doç. Dr. Bengü ALTUNAN ve Dr. Öğr. Üyesi Murat MENGİ, Üniversite Rektörlüğü ile fakültenin akademik ve idari yönetimi, okulumuzdaki programlar, yönetmelikler, yönergeler sınav sistemi, akademik takvim gibi konular hakkında bilgi vererek öğrenci toplulukları ve yaptıkları faaliyetler tanıtıldı.