Tıp Fakültesi
2024-10-02

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Dönem I Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Yapıldı



 

Tıp Fakültemizi 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında yeni kazanan öğrencilerin üniversite ortamına daha iyi uyum sağlamaları, üniversite ve ilin olanaklarını tanımaları, öğrencileri kulüpleri ile tanışmaları ve üst sınıflarla bir araya gelmeleri amacıyla Dönem I öğrencileri için düzenlenen Oryantasyon Eğitimi 30 Eylül 2024 tarihinde Tıp Fakültesi Amfi I Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitime, Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN,  Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Burçin NALBANTOĞLU ve Prof. Dr. Levent Cem MUTLU, Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burcu TOKUÇ, Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Birol TOPÇU, Fakülte Sekreterimiz Behcet ORHAN, Fakültemizin öğretim üyeleri ile idari personelimiz katıldı.

Oryantasyon eğitiminin açılışında Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan Gültekin, öğrencilere hitaben anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi:

“Sevgili öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi ailesine hoş geldiniz. Bugün, hayatınızı değiştirecek ve sizleri geleceğin hekimleri olarak şekillendirecek uzun ve zorlu bir yolculuğa ilk adımınızı atıyorsunuz. Bu yolculuk, bilgiyle olduğu kadar sabır, fedakârlık ve azimle dolu bir süreç olacak. Hepinizi, bu büyük başarılarınız ve tıp fakültesine adım atmanızdan dolayı yürekten tebrik ediyorum.”

Konuşmasının sonunda, Prof. Dr. Gültekin, tüm öğrencilere başarılı, verimli ve mutlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeleri dileklerinde bulundu.

Öğrenciler tarafından yoğun bir katılım sağlanan Tıp Fakültesi’nin oryantasyon eğitimde Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Burçin NALBANTOĞLU ve Prof. Dr. Levent Cem MUTLU, Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Burcu TOKUÇ, Dönem I Koordinatörü Doç. Dr. Birol TOPÇU, Üniversite Rektörlüğü ile fakültenin akademik ve idari yönetimi, okulumuzdaki programlar, yönetmelikler, yönergeler sınav sistemi, akademik takvim gibi konular hakkında bilgi vererek öğrenci toplulukları ve yaptıkları faaliyetler tanıtıldı.