2024-05-31

TNKÜ Tıp Fakültemizde, Dönem II öğrencilerimizin sunumlarını yaptığı Bilim Şenliği Sempozyumu düzenlendi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilim Şenliği kapsamında, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Dönem II öğrencileri, 'Bilim Koridoru' ve 'Toplum ve Sosyal Hekimlik Koridoru' dersleri kapsamında hazırladıkları proje önerilerini 27 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen Sempozyumda sundular. Dekanlığımız Amfi II sınıfında düzenlenen Sempozyum, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bu etkinlik, öğrencilerimizin bilimsel araştırma ve toplumsal sağlık konularındaki projelerini sunmaları ve bu alanlardaki bilgilerini paylaşmaları için önemli bir kazanım olmuştur. Sempozyum, sertifikaların dağıtılması ile sona ermiştir.