2024-08-07

2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Tıp Fakültesi Kurumlar Arası 4. ve 5. Sınıf Yatay Geçiş Sonuçları

2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Tıp Fakültesi Kurumlar Arası 4. ve 5. Sınıf Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız

Tekirdağ Namık Kemal Üniverstesi Tıp Fakültesi

2024-2025 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvurusu

Değerli Adayımız;

• Online başvuru işleminden önce aşağıdaki linklerden; kontenjanlar, başvuru koşulları ve değerlendirme ölçütlerine ilişkin bilgileri dikkatle okuyunuz.

• Kurumlar Arası Yurt İçi Online (internet) Başvurusunda İstenen Belgeler

1. Öğrenci Belgesi : Başvuruda bulunan öğrencinin ayrılacağı kurumda öğrenci olduğunu gösteren belge  (Barkotlu ve güncel E-Devlet çıktısı ya da Islak İmzalı olmalıdır.)
    2. Onaylı Not belgesi (transkript); Başvuruda bulunan öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren onaylı resmi not durum belgesi (Transkript). (Üniversitelerin öğrencilerine sağladığı Öğrenci Bilgi Sistemlerinin ekran görüntüleri ya da çıktıları kabul edilmeyecektir.) (Barkotlu ve güncel E-Devlet çıktısı ya da Islak İmzalı olmalıdır.)
    3. Ders İçerikleri: Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda tamamladığı dönemlere ait bütün dersleri gösterir Öğretim (Ders) Planı ve Ders İçeriklerini gösterir belge (Öğrenim gördüğü yıllara ait ders içeriklerine ait web sayfasının adresi eklenecek)
    4. Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge : Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim kurumundan disiplin cezası almadığına dair belgenin aslı (Öğrenci Belgesi yada Transkript Belgesinde bulunuyor ise gerek bulunmamaktadır.)
    5.  YKS Yerleştirme Belgesi: Kayıtlı olduğu programa yerleştiğini gösterir belge
    6.  YKS Sınav Sonuç Belgesi: (YKS kayıt olduğu programın olduğu yıldaki tüm puan türlerinizin gösteren belge

NOT : Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte veya eksik evrak yükleyenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacak ve kesin kayıtları yapılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında başvurusunu veya kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemez.

Kurumlar Arası Yurt İçi Kesin Kayıtta İstenen Belgeler

1. Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi.
    2. 3 adet 4.5x6,0 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf
    3. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge.
    4. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.
    5. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir imzalı belge.
    6. Yıllık Ders Planı : Dönem bazında Ders Kodu, Adı, ve AKTS(Avrupa Kredi Transfer Sistemi) içeren imzalı belge