Tıp Fakültesi
2019-12-10

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi



 

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Fakültemiz Akademik Genel Kurulu 09 Aralık 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Genel Sekreterimiz Murat Kamil TIRPANCI ile Akademik Personelimizin katılımlarıyla Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

2019 yılına ilişkin Lisans ve Uzmanlık Eğitimi, öğretim üyelerimizin akademik faaliyetleri ile ilgili Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Doç. Dr. Burçin NALBANTOĞLU tarafından sunum yapıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ise Fakültemiz ve Hastanemizin kuruluşundan itibaren fiziksel ve akademik olarak gelişim sürecinden bahsederek yıllar içerisinde ne kadar yol alındığını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Fakültemiz Lisans Eğitiminde alınan Akreditasyon Belgesi ve 2019 yılı Akademik Faaliyetlerinin bir önceki yıla göre artış göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2019 Yılı Akademik Faaliyetlerde Dekanlığımızca Gerçekleştirilen "Bilim, Sanat, Hizmet  ve Teşvik Ödüllerinde" Temel, Dahili ve Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümlerinden dereceye giren Öğretim Üyelerimizden bölüm üçüncülerine Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, bölüm ikincilerine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve bölüm birincilerine Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ödüllerini takdim etti.