2018-05-28

TSH KORİDORU POSTER DEĞERLENDİRMESİ (ÖĞRENCİLERE DUYURU)

TSH KORİDORU POSTER DEĞERLENDİRMESİ

Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017-2018 yılı lisans eğitimi 1.sınıf  Hareket ve Dolaşım Kurulu (5.Kurul) içerisinde yer alan Sosyal Sorumluluk Projesi derslerinin ölçme ve değerlendirmesi şu şekildedir;

Grupların hazırladıkları poster çalışmaları, TSH Koridoru sorumlusu öğretim üyesi tarafından değerlendirilerek 5 puan üzerinden  grup puanları elde edilmiştir. Her grubun proje sorumlusu öğretim üyesi grup öğrencilerini bireysel olarak değerlendirmiş ve 5 puan üzerinden bireysel puanlama yapmıştır. Grup ve bireysel puanlamaların toplamı 5. Kurul içerisinde TSH Koridoru uygulama derslerinin puan ağırlığı olan 8 puan ile eşleştirilerek sınav sonucuna eklenmesi planlanmıştır.