2020-09-15

Dönem I, II ve III Öğrencilerinin Dikkatine

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Dönem I, II ve III eğitimlerinin senkron olarak uzaktan eğitim ile yapılmasına karar verilmiştir.

Dönem I, II ve III öğrencilerimizin teorik ve pratik dersleri 05.10.2020 tarihi saat 08:30 itibariyle KEYPS (namikkemaltip.turkkeyps.org) üzerinden sekron olarak anlatılmaya başlayacaktır. Dönem I, II ve III öğrencilerimizin  KEYPS'e giriş yapıp ders programına bakmaları gerekmektedir. Sisteme girmekte sorun yaşayan öğrencilerin öğrenci işleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Senkron Eğitim, İntörn Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Not: Sekron eğitim, Google Chrome tarayıcı üzerinde çalışmakta olup diğer internet (Safari, Firefox vb.)  tarayıcılarında  çalışmamaktadır. KEYPS'e Google Chrome tarayıcısından giriş yapınız.