Tıp Fakültesi
2026-09-24

Tıp Fakültemizde 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi



 

Tıp Fakültemiz tarafından 2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı kapsamında öğrencilerimizin fakültemizin eğitim süreçlerine, akademik yapısına ve üniversite yaşamına uyumlarını desteklemek amacıyla Oryantasyon Eğitimi düzenlendi.

Oryantasyon programı, Dönem II ve Dönem III öğrencilerimiz için 31 Ağustos 2026 tarihinde Amfi II ve Amfi III Salonlarında, Dönem I öğrencilerimiz için ise 21 Eylül 2026 tarihinde Amfi I Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa; Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, dönem koordinatörleri, öğretim üyelerimiz ve idari personelimiz katıldı.

Programın açılışında öğrencilerimize hitap eden Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz ve akademik camiamız için başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulunarak, öğrencilerimize eğitim hayatları boyunca her alanda kendilerini geliştirmelerinin önemini vurguladı.

Öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği programda; üniversitemizin ve fakültemizin akademik ve idari yapısı, eğitim-öğretim süreçleri, dönemlere ilişkin uygulamalar, ilgili yönetmelik ve yönergeler, sınav ve değerlendirme sistemi ile akademik takvim hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı.

Oryantasyon programı, öğrencilerimizin merak ettikleri konulara ilişkin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.