Tıp Fakültesi
2022-02-21

Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi



 

Fakültemiz 2021-2022 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Dekanlığımızda yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Burçin NALBANTOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ ile çok sayıda akademik personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Burçin NALBANTOĞLU, tıp fakültesi lisans ve uzmanlık eğitimi, öğretim üyelerinin akademik faaliyetleri ve akademik yayınlara ilişkin birer sunum gerçekleştirdiler.

Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, tıp fakültesinin akademik gelişim süreci, öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik faaliyetler ve yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalardan bahsetti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise konuşmasında, NKÜ Tıp Fakültesi’nin son yıllarda hızlı bir ilerleme kaydettiğine dikkat çekerken, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve idari personele teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yaparken, fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

Toplantı sonunda karşılıklı görüş alışverişinin ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri” değerlendirmesi kapsamında dereceye giren tıp fakültesi akademisyenlerine Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.