2020-03-27

Uzaktan Eğitim Dersleri Hakkında Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz,

Yüksek Öğretim Kurulu’nun 19.03.2020 tarihli yazısı ve 18.03.2020 tarihli Yüksek Öğretim Yürütme Kurulu kararları doğrultusunda, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile sınırlı kalmak üzere, yeterli altyapısı olan üniversitelerin Covid-19 salgını geçene kadar “Uzaktan Eğitim” ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edebilecekleri karara bağlanmıştır.

Dönem 1, 2 ve 3’ün 16.03.2020 tarihinden itibaren teorik dersler ve derslerin teorik kısımları KEYPS sistemine tanıtma işlemini tamamlamıştır. 30.03.2020 tarihinden itibaren uzaktan eğitim-öğretim faaliyetleri başlayacak olup, her teorik dersin videolu anlatımına KEYPS üzerinden erişim sağlanabilecektir. Ders anlatımlarına erişim için KEYPS üzerinden “Eğitim Aktiviteli>Ders Programı>Ders Dosyaları” bölümü kullanılacaktır. Ayrıca Android ve IOS platformları için hazırlanan “KEYPS YOTA” mobil uygulaması da kullanılabilir. Dönem 1, dönem 2 ve dönem 3 öğrencilerinin pratik ve uygulamaları, Alan içi ve Alan Dışı dersleri şu anda yapılmayacak olup, ilerleyen süreçte bilgilendirme yapılacaktır.

Dönem 4, dönem 5 ve intörn öğrencilerin dersleri ile ilgili ilerleyen süreçte duyuru yapılacaktır.