2020-05-07

Namık Kemal Tıp Dergisi Covid-19 Pandemisi Ek Sayısı Daveti

COVİD-19 pandemisinin bütün dünyayı etkilediği şu günlerde, TNKÜ Tıp Fakültesi’nin akademik yayın organı olan Namık Kemal Tıp Dergisi’nin bakış açısını yansıtmak ve ilgili sağlık çalışanlarını bilgilendirmek, deneyimlerinizi paylaşmak üzere "Covid-19 Pandemisi" ek sayısını çıkartmak kararlaştırılmıştır. Bu sayede siz değerli bilim insanlarımızın akademik gelişimine katkı sağlamak ve sizlerin deneyimlerinizi de dünya ile buluşturmayı amaçlayan bu sayımız için siz değerli öğretim üyelerimizin hazırlayacağı orijinal araştırma, derleme ve vaka sunumu şeklindeki yazılarını dergimiz Covid-19 özel sayısı ile paylaşmalarını bekliyoruz.

Namık Kemal Tıp Dergisi, okuyucularına elektronik ve açık erişim olarak ücretsiz ulaşmayı hedefleyen bağımsız bilimsel bir tıp dergisidir. Temel, dahili ve cerrahi tıp bilimleri ile tıbbi hemşirelik alanlarında yapılan çalışma ve araştırma sonuçlarını içeren ve hakem değerlendirme sürecinden geçirilen özgün makale, olgu bildirimlerinin ve derlemelerin yayınlanması amaçlanmıştır. Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizce olup, TR-DİZİN’de taranmaktadır.

Yazım Kurallarına erişmek için tıklayınız.

Yayın göndermek için tıklayınız.