2013-02-04

NKU Tıp Fakültesi Dergisi, International Journal of Basic and Clinical Medicine (IJBCM), Yayın Kabulüne Başlamıştır.

Değerli Öğretim Elemanları,

International Journal of Basic and Clinical Medicine (IJBCM),

Tıp Fakültemizin resmi yayın organı olup, dört ayda bir (Nisan-Ağustos-Aralık) yayınlanacaktır.  Dergide Türkçe veya İngilizce orijinal araştırmaları, olgu sunumları, kısa raporlar, davetli derleme yazıları ve editöre mektuplar yayınlanacaktır.  Bu kapsamda siz fakültemizin değerli öğretim elemanlarına, dergimizin yayın kabulüne başladığını bildirmek isteriz. Dergimizde yayınlamayı düşündüğünüz çalışmalarınızı bekleriz. Gerekli bilgileri edinebilmek için editör ve yardımcıları ile haberleşebilirsiniz...

Editor                         : Prof. Dr. Ahmet GÜREL (editor-ijbcm@nku.edu.tr, Tel:5571)