2020-06-12

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında Tıpta Uzmanlık Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı

Dr. Volkan SEVER'in Doç Dr. Nejat ALTINTAŞ danışmanlığında hazırlamış olduğu "Obstriktif Uyku Apne Sendromu ile D Vitanimini İlişkisi'" isimli tıpta uzmanlık tez savunma sınavı 04 Haziran 2020. tarihinde saat 14:00'de YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Uzmanlık tez savunması, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Göğüs Hastalıkları ABD)

2- Doç. Dr. Levent Cem MUTLU (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Göğüs Hastalıkları ABD)

3- Doç. Dr. Yavuz Selim İNTEPE (Yozgat Bozok Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Göğüs Hastalıkları ABD)