2020-06-30

İç Hastalıkları Anabilim Dalında Tıpta Uzmanlık Tez Savunma Sınavı Dijital Ortamda Yapıldı

Dr. Semanur ÖZYILMAZ'ın, Prof Dr. Gülsüm ÖZKAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Böbrek Yemezliği ile Hastanede Yatan Hastalarda Enfeksiyonların Dağılımı ve Klinik Seyri" isimli tıpta uzmanlık tez savunma sınavı 24 Haziran 2020 tarihinde saat 10:00'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.

Uzmanlık tez savunması, jüri üyeleri tarafından başarılı bulunmuştur.

Jüri Üyeleri:

1- Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN (Danışman, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları ABD)

2- Prof. Dr. Burhan TURGUT (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Hastalıkları ABD)

3- Dr. Öğr. Üyesi Cenk GÖKALP (TrakyaÜniversitesi, Tıp Fakültesi, İç  Hastalıkları ABD)