Tıp Fakültesi
2021-09-29

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi Yapıldı



 

Tıp Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerin üniversite ortamına daha iyi uyum sağlamaları, üniversite ve ilin olanaklarını tanımaları, öğrencileri kulüpleri ile tanışmaları ve üst sınıflarla bir araya gelmeleri amacıyla Dönem I ile Dönem II ve Dönem III öğrencileri için düzenlenen “Oryantasyon Eğitimi”  13 Eylül 2021 tarihinde Tıp Fakültesi Amfi I Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitime, Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Fakülte Sekreterimiz Behcet ORHAN ile fakültemizin öğretim üyeleri ve idari personelimiz katıldı.

Oryantasyon eğitiminin açılış konuşmasında Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitime başlıyoruz. Sizleri aramızda görmekten çok mutlu ve heyecanlıyız. Başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennilerinde bulundu.

Öğrenciler tarafından yoğun bir katılım sağlanan Tıp Fakültesi’nin oryantasyon eğitimde Dekanımız Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Üniversite Rektörlüğü ile fakültenin akademik ve idari yönetimi, okulumuzdaki programlar, yönetmelikler, yönergeler sınav sistemi, akademik takvim gibi konular hakkında bilgi vererek öğrenci toplulukları ve yaptıkları faaliyetler tanıtıldı.