2019-09-17

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Dönem I Oryantasyon Programının II. Günü Yapıldı

Tıp Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerin üniversite ortamına daha iyi uyum sağlamaları, üniversite ve ilin olanaklarını tanımaları, öğrencileri kulüpleri ile tanışmaları ve üst sınıflarla bir araya gelmeleri amacıyla Dönem I öğrencileri için düzenlenen “Oryantasyon Programı” ikinci günü 17 Eylül 2019 tarihinde Tıp Fakültesi Amfi I Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa, Dekan Yardımcımız Gülsüm ÖZKAN fakültemizin öğretim üyeleri ve idari personelimiz katıldı.

Programın açılış konuşmasında Dekan Yardımcımız Gülsüm ÖZKAN, oryantasyonun önemine vurgu yaparak, başarılı bir eğitim-öğretim yılı temennilerinde bulundu.

Öğrencilerimiz bu programda öğretim üylerimiz ve üst sınıf öğrencileri ile tanışma ve sohbet etme imkanı buldu. Fakültemzin müzik gurubunun müzik dinletisi eşliğinde ikramlar ile program son buldu.