2019-09-16

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Dönem I Oryantasyon Programının I. Günü Yapıldı

Fakültemiz Dönem I öğrencileri için düzenlenen “Oryantasyon Programı” birinci günü 16 Eylül 2019 tarihinde Tıp Fakültesi Amfi I Salonu’nda gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından yoğun katılım sağlanan oryantasyon programında Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilda TURGUT,  Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gamze VAROL, Dönem I Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi  Birol TOPÇU, Dönem I Koordinatör yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi  Elif POLAT,  Dönem II Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat MENGİ, Fakülte Sekretrimiz Behçet ORHAN ve fakültenin akademik ve idari yönetimi, sınav sistemi, akademik takvim, yönetmelik - yönergeler gibi konular hakkında bilgi vererek öğrenci toplulukları ve yaptıkları faaliyetleri tanıttıldı.

Dönem I öğrencilerine ilk ders Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilda TURGUT tarafından verildi.