2018-04-16

NKÜ Üroloji Anabilim Dalı ve Ürolojik Cerrahi Derneği Kuzey Marmara şubesi ortaklığıyla 19.04.2018 tarihinde saat 18:30 da bir sempozyum düzenlenecektir.

Namık Kemal Üniversitesi Üroloji  Anabilim Dalı ve Ürolojik Cerrahi Derneği Kuzey Marmara şubesi ortaklığıyla 19.04.2018 tarihinde saat 18:30 da bir sempozyum düzenlenecektir. Sempozyumda üreter avülsiyonu (komplikasyonu) sonrası oluşturulan sanal malpraktis mahkemesi, mesleğinde uzman kişiler tarafından canlandırılacaktır. Konu; üroloji cerrahisi ile oluşan bir komplikasyonu içeriyor olsa da, malpraktis mahkemesi gerçek örneğine benzer şekilde oluşturulacaktır. Bu nedene tüm hekim ve hekim adaylarını kapsayacak şekilde düzenlenmiştir. Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri bu faaliyete davetlidir. Duyurulur.